Csőtörés bemérés Budapest

Vízszivárgás keresés bontás nélkül Budapest és Pest megye teljes területén, az alábbi munkálatokat is végezzük: vízszivárgás keresés, nyomvonal meghatározás, csőtörés bemérés jelzőgázzal, duguláselhárítás, kamerás csatorna vizsgálat, korrelációs csőtörés bemérés, falnedvesség mérés, elektroakusztikus csőtörés bemérés, csőrepedés javítás.

csotores-kereses-budapest


A csőtörés repedés és ennek javítása nem halogatható, mivel egy kis repedésből áramló szivárgás, nagyon gyorsan hatalmas csőtöréssé alakulhat, jelentős károkat okozva ezzel a tulajdonosnak. Ezért, ahogy észleli a problémát, azonnal keressen fel minket és igyekszünk megóvni a nagyobb kiadásoktól. A csőtörés javítás vízvezeték szerelés és duguláselhárítás szakterületeken tapasztalt és sokat látott kollégáink igyekeznek Önnek a leghamarabb megoldani a problémát, mivel a legkorszerűbb és legmodernebb gépekkel dolgozunk. A hibák megtalálási aránya nálunk száz százalék.

Vízszivárgás bárhol kialakulhat, de a statisztikai adatok figyelembevételével a leggyakoribb kialakulási hely az illesztéseknél van. Ha tehát csőtörésre gyanakszunk akkor érdemes az illesztéseknél keresni először a hiba okát.

A kiindulási pont természetesen célszerűen a vízóra, hiszen itt tudjuk a legjobban figyelni, ha elfolyik a víz hiszen elzárt csapok és vízfogyasztó berendezések mellett is pörög a vízóra. Ha tehát vizsgálatba kezdünk, érdemes minden csapot vízfogyasztót elzárni és úgy megtekinteni a vízórát, hogy pörög-e? Ha pörög akkor el lehet kezdeni keresni a szivárgás helyét.

Csőtörés bemérés éjjel nappal az Önök szolgálatában.

Elégedett ügyfeleink az első munka után általában már minket hívnak újra, illetve ajánlják munkánkat másoknak is. Úgy gondoljuk, hogy a jól és pontosan elvégzett munka már önmagában bizalmat ébreszt ezért úgy dolgozunk ahogy azt magunktól is elvárnánk hasonló helyzetben.

Ha hívnak bennünket kérjük mondják el, hogy miben segíthetünk, milyen gyanús jeleket tapasztalnak, feltételezhető-e a csőtörés vagy vízvezeték repedés? A pontos címet is szükséges tudnunk, hogy időben a helyszínre érhessünk.

Mivel pontos árat csak akkor tudunk mondani, ha már tudjuk a csőtörés (vizesedés, csőrepedés stb. okát) ezért munkatársunk a telefonban mindig hozzávetőleges árajánlatot tud adni, hogy nagyjából mennyibe kerülhet a munka. Ha ügyfelünk elfogadja ajánlatunkat haladéktalanul sietünk a helyszínre és elkezdjük a munkát.

Bármilyen csőtöréssel, dugulással, gyanús penészfoltokkal, tócsával stb. kapcsolatban kereshetnek bennünket, igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni Önöknek.


Ahol vállalunk Budapesten és Pest megyében munkálatokat: családi ház, lakás, intézmény, gyár, vendéglátó egység, pince, kert, irodaház, társasház, stb.

vizszivargas-kereses-budapest

Bontás nélkül megállapítjuk a csőtörés helyét precíz műszereink segítségével. Nem mindegy, hogy hol található a vizsgált terület, falban, földben vagy az aljzatban a burkolat alatt. Ezen modern és nagyon drága gépek használata rendkívüli szakértelmet, odafigyelést és tapasztalatot igényelnek. Mi kollégáinkkal így dolgozunk, ezért Ön
biztos lehet abban, hogy vigyázunk értékeire. Rövid határidőn belül vállaljuk ezen munkálatokat. Amennyiben szükséges nem csak Budapest és Pest megyében, hanem az ország egész területén vállalunk csőtörés bemérés, duguláselhárítás és ezekkel kapcsolatos feladatok elvégzését.Több járművel dolgozunk, ezért gyorsan a helyszínre érkezik az Önhöz legközelebb levő kollégánk.

Általában a szemmel látható részeket vizsgáljuk meg először látszik-e, hogy honnan folyik ki a víz, vagy pedig a szivárgás helye rejtve marad. Ha nem látjuk a szivárgás helyét mindenképpen célszerű csőtörés bemérést kérni hiszen gyorsan a helyszínre érkezünk, és a bontás méreteihez képest aprópénzért bemérjük a hiba okát, helyét, és meg is javítjuk a meghibásodott csőszakaszt. Ha felássuk a kertet, leverjük a burkolatokat akkor akaratlanul is többmilliós kárt okozhatunk önmagunknak. A csőtörés beméréssel néhány tízezer forintból megoldható és kijavítható a hiba, amellett az időközben elfolyt vízből származó kárunk is kisebb lehet, ha gyorsan cselekszünk.

Szolgáltatásaink, amelyekben számíthat ránk:

Évek óta a csőtörések bemérését végezzük többezer feltárt és kijavított csőszakaszt tudva magunk mögött. Ügyfeleink elégedettsége a garancia arra, hogy eredményes és jó munkát végzünk.

Válasszon bennünket ha

 • Jó minőségű munkát szeretne kapni kedvező áron.
 • Szakértő vízszerelőt keres,
 • nem csak a bemérést szeretné elvégeztetni,
 • teljes körű vízszerelés, javítás szolgáltatást keres,
 • Budapesti és Országosan is elérhető vízszerelőre van szüksége,
 • többféle mérési módszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére,
 • Mindennel felszerelt szervizautóval megyünk a helyszínre.
 • Csőtörés bemérés 0-24-óráig képzett vízszerelők, felszerelt szervizautó.

Akár Buda, akár Pest vagy Pest megye legyen a helyszín hívjon minket és
azonnal indulunk. SOS csőtörés bemérés és duguláselhárítás munkákat is vállalunk.

Miért válassza cégünket?

 • Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a csőtörés bemérés területén,
 • Nem csak megállapítjuk a csőtörés vízszivárgás helyét, hanem ki is javítjuk a meghibásodott csőszakaszt.
 • Magasan képzett vízszerelő mesterekkel dolgozunk.
 • Éjjel nappal 0-24-óráig rendelkezésre állunk,
 • magasan felszerelt szervizautónk segítségével bármilyen problémára megtaláljuk a megoldást.
 • Duguláselhárítással is foglalkozunk, tehát nem csak csőtöréssel kapcsolatban kereshetnek minket.
 • Hétvégén is dolgozunk, ünnepnapokon is. nekünk ügyfeleink az első.

A pontos munkavégzés feltétele a megfelelő gyakorlat és a jó szervizháttér. Évtizedek óta foglalkozunk duguláselhárítással, csőtörés beméréssel, nyomvonal megállapítással, méréssel. A szükséges szervizhátteret korszerű mobil csőtörés bemérés szervizautónk biztosítja, amelyben minden szükséges felszerelés megtalálható amire a munka során esetleg szükségünk lehet. A nap 24. órájában, a hét minden napján, ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk.
Keressen minket és kérjen árajánlatot.