Csőtörés bemérés árak

Olcsó csőtörés bemérés árak már 60 000 Ft-tól. Csőtörés műszeres bemérés bontás nélkül SOS 100%-os pontossággal. Műszeres vízszivárgás keresés fix áron. A teljes csőtörés helyreállítás árát akkor tudjuk megbecsülni, illetve akkor tudunk árajánlatot adni a csőtörés megszüntetésére, ha már tudjuk a csőrepedés helyét, és meg tudjuk becsülni az elvégzendő munka nagyságát. Ha tudjuk a csőtörés pontos helyét, és a feltárási, javítási munka nagyságát is, akkor tudunk a csőtörés megszüntetésére és a javításra is végleges árat adni, csak az elvégzett munka után kell fizetni.

A műszeres bemérés után fel kell tárni a csőtörés helyét, hogy megnézzük a hiba nagyságát, és láthatóvá váljon a sérült csőszakasz. Ha már tudjuk a pontos helyet akkor a szükséges mértékig kibontjuk a csőtörés feletti részt, hogy hozzáférjünk a sérült csőszakaszhoz, és ki tudjuk javítani a hibát. A hiba kijavítása után eltakarítjuk a keletkezett törmeléket magunk után, a helyszínt tisztán és üzembiztosan adjuk át.

Ha csőtörés jeleit tapasztalja valaki ingatlanában, és felhív bennünket , akkor a lehető leggyorsabban a helyszínre sietünk korszerű szerviz autónkkal. Mi megtaláljuk a csőtörés helyét, erre garanciát adunk. A szervizautón nem csak a csőtörés beméréshez szükséges felszerelés található meg, hanem dugulás elhárításhoz, vízvezeték javításhoz, vízszereléshez, csatornaszereléshez használható felszerelések, szerszámok is vannak. Rendelkezünk továbbá nagynyomású mosóval is, amely a csatornahálózat kitakarításában és fertőtlenítésében nyújt segítséget. A szerviz kocsiban helyet kapott egy csatorna kamera is, amellyel bele tudunk nézni a csővezetékekbe, illetve olyan helyekre ahova más módon nem tudunk benézni, például padlószigetelésbe, álmennyezet, falburkolatok mögé, padló alá, vagy vízcső aknába is. A vízszivárgás helyének a megállapításához sokszor elég a kamerát használni, és a kérdéses pontra eljuttatva láthatóvá válik a vízszivárgás helye.

csotores-arak

Ha a helyszínre értünk, akkor megkezdjük a csőtörés helyének a meghatározását. Általában ez a vízórától indul, mivel sok esetben itt található a hiba forrása. Például elfagy a vízóra, vagy a vízóra utáni csatlakozók, elzárók, amennyiben a vízóra után az ivóvíz csövek további épületek felé elágaznak. Ha a vízóra rendben van, akkor megvizsgáljuk a vízóra forgását, következtetünk a csőrepedés helyére, illetve feltérképezzük a vízhálózatot, megnézzük a falakat illetve meghatározzuk, hol fekszenek vízcsövek, és megkezdjük a vízhálózat felmérését. Ha már nagyjából tudjuk a szivárgás feltételezett helyét, akkor szűkítjük a kört, és addig végezzük a mérést ameddig pontosan meg tudjuk mutatni a szivárgás helyét. Ehhez többféle műszert használunk a rádiófrekvenciás vizsgáló berendezéstől kezdve a jelzőgázos felderítésig.

 

csotores-ar

A csőtörés bemérés sokszor nem elég, nagyon fontos az évtizedes tapasztalat, és a rengeteg gyakorlat amelyre a sok ezer csőtörés vizsgálat során tettünk szert. Magas fokú vízszerelési és vízcsőjavítási tapasztalattal rendelkezünk, munkatársaink több éve foglalkoznak csőtörés felderítéssel, és csőtörés beméréssel, ezért a vízszivárgást biztosan megtaláljuk, bárhol is van. Munkatársainknak nem számít a napszak, bármikor hívhat bennünket ha problémát tapasztal, és a helyszínre sietve azonnal megkezdjük a probléma elhárítását.

Miért válassza cégünket?

  • Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a csőtörés bemérés területén,
  • Nem csak megállapítjuk a csőtörés vízszivárgás helyét, hanem ki is javítjuk a meghibásodott csőszakaszt.
  • Magasan képzett vízszerelő mesterekkel dolgozunk.
  • Éjjel nappal 0-24-óráig rendelkezésre állunk,
  • magasan felszerelt szervizautónk segítségével bármilyen problémára megtaláljuk a megoldást.
  • Duguláselhárítással is foglalkozunk, tehát nem csak csőtöréssel kapcsolatban kereshetnek minket.
  • Hétvégén is dolgozunk, ünnepnapokon is. nekünk ügyfeleink az első.

A pontos munkavégzés feltétele a megfelelő gyakorlat és a jó szervizháttér. Évtizedek óta foglalkozunk duguláselhárítással, csőtörés beméréssel, nyomvonal megállapítással, méréssel. A szükséges szervizhátteret korszerű mobil csőtörés bemérés szervizautónk biztosítja, amelyben minden szükséges felszerelés megtalálható amire a munka során esetleg szükségünk lehet.

Csőtörés bemérés éjjel nappal az Önök szolgálatában.

Elégedett ügyfeleink az első munka után általában már minket hívnak újra, illetve ajánlják munkánkat másoknak is. Úgy gondoljuk, hogy a jól és pontosan elvégzett munka már önmagában bizalmat ébreszt ezért úgy dolgozunk ahogy azt magunktól is elvárnánk hasonló helyzetben.

Ha hívnak bennünket kérjük mondják el, hogy miben segíthetünk, milyen gyanús jeleket tapasztalnak, feltételezhető-e a csőtörés vagy vízvezeték repedés? A pontos címet is szükséges tudnunk, hogy időben a helyszínre érhessünk. A kárenyhítés miatt fontos, hogy ha valaki észreveszi, hogy csőtörése van, akkor zárja el a vizet akár a vízóra aknában, akár az utcán a vízművek által felszerelt vízelzáró csapon. Az esetek többségében érdemes áramtalanítani ha a helység falában keletkezett a csőtörés, hiszen a víz zárlatot, de akár tüzet is tud okozni, a vizes falak áram alá kerülve balesetveszélyesek.

Minden esetben törekszünk rá, hogy a lehető leggyorsabban a  legkisebb költséggel járó módszert alkalmazzuk a csőtörés bemérés során. A helyreállításnál is csak a feltétlenül szüksége részt bontjuk ki, amennyire a szakszerű javításhoz szükség van.

Tudjuk, hogy a jól végzett munka újabb megbízásokat és ajánlásokat fog eredményezni, ezért mindig megbeszéljük megbízónkkal, hogy melyik vizsgálati módszert vagy módszereket tartjuk a legeredményesebben, és árajánlatot is adunk az elvégzendő munkára. Csak akkor kell fizetni ha a hiba megvan. Mivel évente több száz csőtörés bemérést és duguláselhárítást végzünk, ezért kiváló tapasztalatokkal rendelkezünk e téren, tehát a hibát, hibákat minden esetben megtaláljuk. A javítási, hibaelhárítási munkákra garanciát vállalunk.

Mivel pontos árat csak akkor tudunk mondani, ha már tudjuk a csőtörés (vizesedés, csőrepedés stb. okát) ezért munkatársunk a telefonban mindig hozzávetőleges árajánlatot tud adni, hogy nagyjából mennyibe kerülhet a munka. Ha ügyfelünk elfogadja ajánlatunkat haladéktalanul sietünk a helyszínre és elkezdjük a munkát.

Bármilyen csőtöréssel, dugulással, gyanús penészfoltokkal, tócsával stb. kapcsolatban kereshetnek bennünket, igyekszünk a legjobb tudásunk szerint segíteni Önöknek.

Ha Ön is csőtörést, csőrepedést tapasztal, elfolyik a víz és nem tudja hol, vagy nyomvonal meghatározást illetve csőtörés bemérést szeretne, akkor hívjon bennünket a fenti telefonszámon.