Csőtörés bemérés árak

A csőtörés műszeres bemérésre a munka megkezdésekor adunk egy árajánlatot. A teljes csőtörés helyreállítás árát  akkor tudjuk megbecsülni, illetve akkor tudunk árajánlatot adni a csőtörés megszüntetésére, ha már tudjuk a csőrepedés helyét, és meg tudjuk becsülni az elvégzendő munka nagyságát. Olcsó csőtörés bemérés árak! Ha tudjuk a csőtörés pontos helyét, és a feltárási, javítási munka nagyságát is, akkor tudunk a csőtörés megszüntetésére és a javításra is végleges árat adni, csak az elvégzett munka után kell fizetni. A műszeres bemérés után fel kell tárni a csőtörés helyét, hogy megnézzük a hiba nagyságát, és láthatóvá váljon a sérült csőszakasz. Ha már tudjuk a pontos helyet akkor a szükséges mértékig kibontjuk a csőtörés feletti részt, hogy hozzáférjünk a sérült csőszakaszhoz, és ki tudjuk javítani a hibát. A hiba kijavítása után eltakarítjuk a keletkezett törmeléket magunk után, a helyszínt tisztán és üzembiztosan adjuk át.

Ha csőtörés jeleit tapasztalja valaki ingatlanában, és felhív bennünket , akkor a lehető leggyorsabban a helyszínre sietünk korszerű szerviz autónkkal. Mi megtaláljuk a csőtörés helyét, erre garanciát adunk. A szervizautón nem csak a csőtörés beméréshez szükséges felszerelés található meg, hanem dugulás elhárításhoz, vízvezeték javításhoz, vízszereléshez, csatornaszereléshez használható felszerelések, szerszámok is vannak. Rendelkezünk továbbá nagynyomású mosóval is, amely a csatornahálózat kitakarításában és fertőtlenítésében nyújt segítséget. A szerviz kocsiban helyet kapott egy csatorna kamera is, amellyel bele tudunk nézni a csővezetékekbe, illetve olyan helyekre ahova más módon nem tudunk benézni, például padlószigetelésbe, álmennyezet, falburkolatok mögé, padló alá, vagy vízcső aknába is. A vízszivárgás helyének a megállapításához sokszor elég a kamerát használni, és a kérdéses pontra eljuttatva láthatóvá válik a vízszivárgás helye.

csotores-arak

Ha a helyszínre értünk, akkor megkezdjük a csőtörés helyének a meghatározását. Általában ez a vízórától indul, mivel sok esetben itt található a hiba forrása. Például elfagy a vízóra, vagy a vízóra utáni csatlakozók, elzárók, amennyiben a vízóra után az ivóvíz csövek további épületek felé elágaznak. Ha a vízóra rendben van, akkor megvizsgáljuk a vízóra forgását, következtetünk a csőrepedés helyére, illetve feltérképezzük a vízhálózatot, megnézzük a falakat illetve meghatározzuk, hol fekszenek vízcsövek, és megkezdjük a vízhálózat felmérését. Ha már nagyjából tudjuk a szivárgás feltételezett helyét, akkor szűkítjük a kört, és addig végezzük a mérést ameddig pontosan meg tudjuk mutatni a szivárgás helyét. Ehhez többféle műszert használunk a rádiófrekvenciás vizsgáló berendezéstől kezdve a jelzőgázos felderítésig.

 

csotores-ar

A csőtörés bemérés sokszor nem elég, nagyon fontos az évtizedes tapasztalat, és a rengeteg gyakorlat amelyre a sok ezer csőtörés vizsgálat során tettünk szert. Magas fokú vízszerelési és vízcsőjavítási tapasztalattal rendelkezünk, munkatársaink több éve foglalkoznak csőtörés felderítéssel, és csőtörés beméréssel, ezért a vízszivárgást biztosan megtaláljuk, bárhol is van. Munkatársainknak nem számít a napszak, bármikor hívhat bennünket ha problémát tapasztal, és a helyszínre sietve azonnal megkezdjük a probléma elhárítását.

A kárenyhítés miatt fontos, hogy ha valaki észreveszi, hogy csőtörése van, akkor zárja el a vizet akár a vízóra aknában, akár az utcán a vízművek által felszerelt vízelzáró csapon. Az esetek többségében érdemes áramtalanítani ha a helység falában keletkezett a csőtörés, hiszen a víz zárlatot, de akár tüzet is tud okozni, a vizes falak áram alá kerülve balesetveszélyesek.

Minden esetben törekszünk rá, hogy a lehető leggyorsabban a  legkisebb költséggel járó módszert alkalmazzuk a csőtörés bemérés során. A helyreállításnál is csak a feltétlenül szüksége részt bontjuk ki, amennyire a szakszerű javításhoz szükség van.

Tudjuk, hogy a jól végzett munka újabb megbízásokat és ajánlásokat fog eredményezni, ezért mindig megbeszéljük megbízónkkal, hogy melyik vizsgálati módszert vagy módszereket tartjuk a legeredményesebben, és árajánlatot is adunk az elvégzendő munkára. Csak akkor kell fizetni ha a hiba megvan. Mivel évente több száz csőtörés bemérést és duguláselhárítást végzünk, ezért kiváló tapasztalatokkal rendelkezünk e téren, tehát a hibát, hibákat minden esetben megtaláljuk. A javítási, hibaelhárítási munkákra garanciát vállalunk.

Ha Ön is csőtörést, csőrepedést tapasztal, elfolyik a víz és nem tudja hol, vagy nyomvonal meghatározást illetve csőtörés bemérést szeretne, akkor hívjon bennünket a fenti telefonszámon.