Szivárgás keresés klíma rendszerben

Kilyukadt a klímavezeték, és nem találja hol engedi el a gázt? Lyukas a klímaberendezés, de nem találja a szivárgás helyét? Hívjon bennünket és segítünk! A klíma gáz nagyon drága, nem éri meg kísérletezni, ha a klímaberendezés elengedi a gázt akkor az valahol lyukas. Klímavezeték szivárgás keresés Budapesten és országosan. Minél kisebb ez a lyuk annál nehezebb behatárolni a helyét, és töltés után sokszor pár hét után meg el a gáz, nem azonnal a töltés után.

A klímaberendezések gázzal működnek, és ez a gáz nem olcsó. Ha tehát kilyukad a klíma, valahogy meg kell találni a szivárgás helyét. Az igazán pontos és hatékony gáz szivárgás vizsgáló berendezések ára több millió forint, ezért beszerzésük nem egyszerű és komoly szakértelem kell a használatukhoz is. A gáz szivárgás vizsgáló diagnosztikai műszer melynek segítségével bármilyen vezetékben megtaláljuk a hibát, illetve  a szivárgás helyét. A módszer lényege, hogy speciális gázt juttatunk a csővezetékbe, és mérjük a gáz szivárgásának a helyét. Minél koncentráltabb a gáz jelenléte annál közelebb vagyunk a szivárgás helyéhez. Ezzel a módszerrel 100%-os biztonsággal megtaláljuk bármilyen klíma illetve egyéb csővezeték hibáit, illetve a szivárgás, szivárgások helyét.

Hívjon, ha szivárog a gáz klímaberendezéséből, és nem találja a szivárgás helyét.

Éjjel nappal működő csőtörés bemérés vállalkozásunk kifejezetten a nehezen behatárolható csőtörések, szivárgás, csőrepedés, illesztési hézagokból eredő hibák feltárására szakosodott. Csúcstechnológiával rendelkezünk, hiszünk abban, hogy jó munkát csak jó gépekkel és műszerekkel lehet végezni. Ezért beszereztünk minden diagnosztikai berendezést, amelyre valaha is szükségünk lehet, hogy a nehezen, vagy szinte feltárhatatlannak tűnő csőtöréseket, szivárgásokat és repedéseket is nagy biztonsággal egyszerűen megtaláljuk. Nálunk 100% a szivárgás megtalálása, hiszen az évtizedes rutin, a sok sikeresen elvégzett hiba feltárás és ezek kijavítása garantálja a kiváló végeredményt. Mi nem csak megtaláljuk a csőrepedés, csőtörés helyét, hanem ha megvan a hiba oka akkor ki is javítjuk azt. Vízszerelés, csőszerelés, sérült csőszakaszok cseréje, javítása gyorsan és szakszerűen.

Segítségünkkel nem kell szétvernie fürdőszobáját, nem kell felásni feleslegesen a kertet, a csőtörés bemérés segítségével sokkal egyszerűbben, rombolás nélkül megtalálható a hiba oka. A folyadékok jellegzetessége, hogy keresik a kiutat és a legkönnyebb úton próbálják meg elérni a felszínt ezért nem biztos, hogy ott van a csőrepedés helye ahonnan a víz a felszínre tör. Viszont ez hagyományos módszerekkel csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán sehogy nem lehet megállapítani. Műszerek nélkül csak az ásó és a kalapács marad illetve egy jó adag szerencse, hogy az ember tényleg ott kezd el ásni ahol a probléma van. Ha nincs szerencse akkor viszont egy csomó felesleges munkát végez el a laikus próbálkozó, rosszabb esetben sok kárt okoz önmagának, hiszen ha rossz helyen veri le a hidegburkolatot például a fürdőszobában, akkor azt a későbbiekben pótolni kell. A vége pedig már a szokásos, nekiáll keresgélni az interneten olyan céget, amelyik csőtörés beméréssel foglalkozik, és felhív mindket..

Műszerezettségünk egyedülálló az országban, hiszen akár korrelációs mérésre van szükség, akár jelzőgázzal, vagy kamerarendszerrel kell a vizsgálatot elvégezni, megtaláljuk a megfelelő módszert. Sok esetben a megfelelő diagnosztika már fél siker.

Ha további kérdése van, hívjon. Ha árajánlatot kér,  hívjon. Szolgáltatásainkat éjjel nappal a hét bármely napján igénybe vehetik ügyfeleink, hívjon a fent látható telefonszámon és indulunk segíteni.